Reunie

Reunie

Hockeyclub Bloemendaal bestaat 125 jaar! In het kader van het lustrum nodigen wij op zondag 5 januari 2020 alle reünisten uit om terug te keren op ‘t Kopje om daar met elkaar en hun nog op de club spelende vrienden en vriendinnen een vertrouwde, gezellige hockey-dag te beleven. Of je nou reünist bent omdat je net bent gaan studeren of als je al veel langer geleden je laatste potje op Bloemendaal hebt gespeeld, iedere reünist is welkom!

 

Programma 5 januari 2020:

 

13.00 uur: ontvangst reünisten
13.30 uur: start wedstrijdjes (‘sixes’) voor de reünisten
14.00 uur: start onderlinge wedstrijdjes oud heren 1 Bloemendaal
15.15 uur: wedstrijd Bloemendaal All Stars tegen ‘Batavieren´, (oud-) internationals.
16.00 uur Nieuwjaarsborrel voor leden, vrijwilligers en ouders van leden in het clubhuis

 

Het spelen van Sixes:

Na de ontvangst in onze (verwarmde) lustrumtent, gaan we onderling korte wedstrijdjes hockeyen op een klein veld, zoals we dat kennen van de sixes. Je kunt je samen met elftalgenoten van vroeger (of in een andere samenstelling) als team (6 pp) opgeven, maar ook alleen en dan maken we teams. Vrienden van vroeger die nog steeds lid zijn, maar graag willen meespelen zijn ook welkom! Ook als je niet kan of wil hockeyen, ben je als reünist natuurlijk van harte welkom om met een glühweintje in de hand langs de lijn te staan of om in de tent met oude hockeyvrienden gezellig bij te kletsen.

 

 

Oude helden kijken en borrelen

Rond 15.00 uur spelen op veld 1 oud-spelers van Heren 1 tegen de Oranje “legends” van weleer. Samen met je hockeyvrienden net als vroeger kijken naar je oude helden! Na afloop ben je van harte welkom in het clubhuis op de Oud & Nieuw borrel, waar niet alleen de muziek, maar ook het Open Podium voor extra vrolijkheid zorgt.

 

 

Hoe meld ik me aan?

Kom je naar de reünie? Meld je dan aan door een mail te sturen aan reuniehcbloemendaal@gmail.com. Zet in je mail: je naam, geboortedatum, de team(s) waarin je hebt gespeeld en of je mee wilt doen aan de sixes. Doe je mee aan de sixes, vermeld dan ook of je met een team komt of dat je je alleen opgeeft. De kosten van de reünie zijn € 15 pp te betalen bij aankomst op de club. Als je bent aangemeld, kom je op de mailinglijst en ontvang je nadere informatie per mail.

 

 

Nog vragen?

Bel Julie Bovelander-Blaisse: 06 246 94 770

 

Poster_Reunie

informatie event

Datum zondag 5 januari 2020
Locatie hoofdveld
Vanaf 13.00
Tot 15.00
Commissieleden Nicole van Breda Vriesman, Julie Bovelander
Contactpersoon Julie Bovelander-Blaisse
Email bovelander@quicknet.nl
Mobiel 06-24694770

🎊🎂🎉 HC Bloemendaal 125 jaar! 🎉🎂🎉

-585Dagen -13Uren -14Min -58Sec

Powered by made-marketing-logo-transparant-grijs