Oud & Nieuw

Nieuwjaars Borrel

2019 was een prachtig jaar! We vierden het kampioenschap van Heren 1 en beleefden een prachtige opening van dit lustrum-seizoen tijdens de kick-off in augustus.

 

Ook 2020 belooft een mooi jaar te worden. We starten het jaar meteen feestelijk op 5 januari met de Lustrum-Nieuwjaarsborrel. Het bestuur nodigt je van harte uit om daarbij aanwezig te zijn en met ons het glas te heffen op een gezond en sportief 2020!

 

En er is meer. Voorafgaand aan de Nieuwjaarsborrel kun je genieten van een wedstrijd tussen de Bloemendaal All Stars (een selectie van oud Heren 1 spelers van Bloemendaal) tegen ‘de Batavieren’ (de vereniging van (oud-) internationals) ter gelegenheid van ons 125-jarig bestaan.

 

Veel oud-leden hebben zich al aangemeld voor de Lustrum-Reünie die ook op deze dag zal plaatsvinden. Ken je oud-leden die hiervan nog niet op de hoogte zijn, stuur deze mail dan aan hen door. Alle informatie over de reünie vind je onderaan deze mail met een link naar de lustrum-website.

 

Het bestuur wenst je fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling en we hopen je ‘Natuurlijk’ in het nieuwe jaar te mogen begroeten op 5 januari!

 

Programma 5 januari 2020:

 

13.00 uur: ontvangst reünisten.

13.30 uur: start wedstrijdjes (‘sixes’) voor de reünisten.

14.00 uur: start onderlinge wedstrijdjes oud heren 1 Bloemendaal.

15.15 uur: wedstrijd Bloemendaal All Stars tegen ‘Batavieren´, (oud-) internationals.

16.00 uur: Nieuwjaarsborrel voor leden, vrijwilligers en ouders van leden in het clubhuis.

 

Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Er zullen binnen- en buiten spelletjes georganiseerd worden (dus stick, scheenbeschermers en bitje mee), het Wereld Natuur Fonds is aanwezig met kraam, schmink en panda en we vertonen de sneak preview van de kinderbioscoopfilm STIK van Brugklas-acteur Niek Roozen. Genoeg te doen dus!

Informatie event

Datum 08/24/2019
Locatie Clubhuis
Vanaf 15.00 (ovb)
Tot 19.00 (ovb)
Commissieleden Irma Bollen, Manon Geerdink, Diederik van Dam
Contactpersoon Diederik van Dam
Email evenementen@hcbloemendaal.nl
Mobiel 06-47372404

🎊🎂🎉 HC Bloemendaal 125 jaar! 🎉🎂🎉

-585Dagen -14Uren -37Min -53Sec

Powered by made-marketing-logo-transparant-grijs