🍷 LUSTRUM WIJN 🍷

🍷 Lustrum Wijn 🍷 klik & koop hier!

Ter ere van het 25ste lustrum van HC Bloemendaal heeft de Lustrumcommissie het idee opgevat een mooie lustrumwijn te laten creëren. Natuurlijk is hiervoor de trouwe wijnsponsor Okhuysen benaderd.

 

Uitgangspunt was het selecteren van een mooie rode wijn, die nu al heerlijk te drinken is, maar ook nog enkele jaren weggelegd kan worden. En met een mooie Bloemendaalkorting, versierd met een leuk lustrumetiket! Deze wijn kun je ruim inslaan om zelf van te genieten, maar is ook ideaal als cadeau of relatiegeschenk!

 

Bij iedere 36 flessen die je bestelt, krijg je van Okhuysen een mooie magnum (1,5 literfles) van de lustrumwijn cadeau!

 

Xavier Kat, al zijn leven lang spelend op Bloemendaal, maar ook hét gezicht van Okhuysen, selecteerde de rode wijn, die perfect aansluit bij de wensen van de Lustrumcommissie. De wijn komt uit de Languedoc en werd gemaakt op het beroemde Domaine Montlobre. Zij maakten een speciale assemblage voor Bloemendaal, bestaande uit cabernet, merlot en grenache. De wijn is op eikenhouten vaten opgevoed. Damien Michel, de wijnmaker en oenoloog van Montlobre, leerde het vak onder meer op Château Mouton-Rothschild in Pauillac, een van de meest gerenommeerde chateaus van Bordeaux.

 

Speciaal voor alle leden en vrienden van HC Bloemendaal van € 12,50 voor € 8,50.
Een magnum rode wijn ter waarde van € 27,50 cadeau bij iedere 36 flessen.
Iedere verkochte fles draagt € 1,00 bij aan een groener HC Bloemendaal!

Informatie event

Commissieleden Xavier Kat, Hans Bos
Contactpersoon Hans Bos
Email hansxbos@hotmail.nl
Mobiel 06 – 527 269 42

🎊🎂🎉 HC Bloemendaal 125 jaar! 🎉🎂🎉

-585Dagen -14Uren -5Min -26Sec

Powered by made-marketing-logo-transparant-grijs