HC Bloemendaal en de Koninklijke HFC strijden al meer dan 110 jaar!

Hockeywedstrijd HC Bloemendaal – Kon. HFC: traditionele ‘clash’…

 

Onder werkelijk schitterende zomerse omstandigheden werd zondagmiddag 25 augustus de traditionele ‘clash’ tussen Bloemendaal en de Kon. HFC gespeeld. De jaarlijkse ontmoeting tussen teams bestaande uit oud-eerste-elftalspelers, bestuurs- en commissieleden, sponsors en vrijwilligers. Het Jubilerende HFC (140 jaar) ontving voorafgaand aan de wedstrijd uit handen van captain Teun van Rheenen een prachtig aandenken ter gelegenheid van de 110de ontmoeting tussen beide clubs.

 

Onder toeziend oog van vele clubprominenten ontspon zich ondanks de hitte een leuke en sportieve wedstrijd soepel geleid door Pim van Zalingen en Ton van Rheenen. De Bloemendalers werden verrast door het compacte spel en twee snelle goals van de ‘voetballers’. Dirk Jan Rutgers, voorzitter van de Koninklijke, tekende voor één van de treffers. Gerard Paul Haga, ‘geleend’ van Bloemendaal, hield het HFC-team met knappe reddingen op de been. Desondanks moest hij twee keer capituleren (strafcorner en een eigen doelpunten).

 

Wederom een prachtig samenzijn waarbij het gelijkspel (2-2) door beide teams werd beklonken met een door horecamanager Mathieu Emmen uitstekend verzorgde en altijd gezellige ‘derde helft’.

Informatie event

Datum 08/25/2019
Vanaf 14.00
Tot 18.00
Commissieleden Sander de Boer,  Teun van Rheenen,  J. van Aalst
Contactpersoon Teun van Rheenen
Email teunvanrheenen@gmail.com
Mobiel +31 6 44365053

🎊🎂🎉 HC Bloemendaal 125 jaar! 🎉🎂🎉

-585Dagen -14Uren -27Min -51Sec

Powered by made-marketing-logo-transparant-grijs