Duurzaam HCB

Na 125 jaar richting een duurzaam HCB.

Het lustrum jaar is aanstaande! 125 jaar geschiedenis van één van de meest succesvolle, toonaangevende clubs van Nederland maar vooral ook een club waar vele generaties families zich altijd thuis gevoeld hebben.

 

De samenleving staat inmiddels voor een nieuwe uitdaging; Hoe houden wij onze planeet leefbaar voor de komende generaties? Ook HCB zal hierin zijn verantwoordelijkheid (moeten) nemen.

 

De onder het lustrum opgezette duurzaamheidscommissie heeft de ambitie de club te vergroenen, kosten efficiënter te maken en de leden te betrekken in de bewustwording dit alles te bereiken. Wat de verduurzaming betreft zijn er aan de ene kant “quick wins”
te behalen en aan de andere kant zal het meer een projectmatig karakter krijgen wat een meerjarenplan vergt. Overleg met alle structuren binnen de club is hiervoor noodzakelijk en inmiddels ook geïnitieerd.

 

De Kick-off dagen in augustus zijn de aftrap van het lustrum en tevens zal tijdens deze dagen de eerste kennismaking zijn met de ambities van de duurzaamheidscommissie. Onder het thema “plastic smart” zal ingezet worden op een verstandiger gebruik van plastic binnen de vereniging. Het gezamenlijk doel is plastic reductie, circulair gebruik en bewustzijn. Wij beseffen ons dat dit niet van de ene op de andere dag mogelijk zal zijn, maar laten we met z’n allen de ambitie uitspreken er alles aan te doen ons steentje bij te dragen. Gedurende het komend seizoen zullen wij u regelmatig op de hoogte brengen van de plannen en voortgang richting een duurzaam HCB.

 

Voor nu, “Never give up on your cup” en graag tot snel op onze mooie club.

 

Namens de duurzaamheidscommissie,

 

Xander del Prado

Informatie event

Datum vanaf nu tot de eeuwigheid
Locatie Hockeyclub Bloemendaal
Commissieleden Roel Bovendeert, Florian Fuchs, Xander del Prado, Sven Tummers,
Contactpersoon Xander del Prado
Email xanderdelprado@cs.com
Mobiel 0652640241

🎊🎂🎉 HC Bloemendaal 125 jaar! 🎉🎂🎉

-585Dagen -14Uren -51Min -46Sec

Powered by made-marketing-logo-transparant-grijs